Средња школа "Светозар Милетић", Нови Сад

Знање је капитал!

sren

Наши, а и ваши ученици у том периоду ће показати вештине и знање које су стекли у протекле четири године. Годинама је традиција да кулинарски и угоститељски техничари матурски испит полажу пред гостима, наставницима, привредним субјектима и члановима школског одбора. Ове године, дошли смо на идеју да на ,,Добротворни ручак" буду позвани сви чланови колектива који желе да резервацијом у износу од 500 динара учествују у овој хуманитарној акцији. Прикупљен новац уплаћује се директно на рачуне Владе Србије намењене жртвама поплава.
У цену од 500 динара, урачунат је комплетан ручак. Број места је ограничен на 30 особа по дану. Уколико интересовање буде веће, акција ће се наставити 16. и 17. јуна када ученици трећих разреда полажу завршни испит.
Под резервацијом се сматра да сте били у школском ресторану ,,Старо здање", уплатили за одређени број особа и опредилили се за један од понуђених дана. Ручак почиње тачно у 12 часова.
Обзиром на број чланова колектива, верујемо да ћете се у великом броју одазвати. Ручку могу да присуствују и они који нису чланови колектива.