Средња школа "Светозар Милетић", Нови Сад

Знање је капитал!

sren

Ваши наставници  су претходних неколико дана вредно радили на осмишљавању и планирању наставних садржаја, материјала и метода рада, прилагођених овим новим - ванредним околностима,  водећи рачуна о томе да сви будете укључени у процес учења на начине на које је то могуће остварити.

Одељењске старешине су већ успоставиле контакт са вама, договорени су начини информисања, распореди термина у којима ћете добијати материјале, задатке  и повратне информације, као и начини праћења вашег ангажовања и напредовања.

ПП служба је за вас и родитеље припремила смернице које ће вам олакшати организацију учења и слободног времена и сналажење у овој, за све нас неочекиваној ситуацији, те обавезно посетите и њихову страницу, која ће од понедељка бити доступна.

Пред свима нама су велики изазови, али верујемо да ћемо заједничким снагама, сарађујући и решавајући потешкоће које ће се сигурно  јављати, успети да постигнемо планиране исходе. 

И док се поново не сретнемо у учионицама, будите вредни, учите, читајте, истражујте, сарађујте са својим другарима и другарицама из одељења, будите једни другима подршка, разговарајте и дружите се на доступне начине. 

Помозите родитељима у обављању кућних послова, ако идете у набавку, понудите помоћ комшијама којима  је помоћ потребна.

Пратите и поштујте званична обавештења и упутства Министарства здравља и Владе, јер је то начин да сачувате  и не угрозите како лично здравље тако и здравље свих оних са којима долазите у контакт.

Baner Erasmus

 

Baner Tempus