Средња школа "Светозар Милетић", Нови Сад

Знање је капитал!

sren

Наши, а и ваши ученици у том периоду ће показати вештине и знање које су стекли у протекле четири године. Годинама је традиција да кулинарски и угоститељски техничари матурски испит полажу пред гостима, наставницима, привредним субјектима и члановима школског одбора. Ове године, дошли смо на идеју да на ,,Добротворни ручак" буду позвани сви чланови колектива који желе да резервацијом у износу од 500 динара учествују у овој хуманитарној акцији. Прикупљен новац уплаћује се директно на рачуне Владе Србије намењене жртвама поплава.
У цену од 500 динара, урачунат је комплетан ручак. Број места је ограничен на 30 особа по дану. Уколико интересовање буде веће, акција ће се наставити 16. и 17. јуна када ученици трећих разреда полажу завршни испит.
Под резервацијом се сматра да сте били у школском ресторану ,,Старо здање", уплатили за одређени број особа и опредилили се за један од понуђених дана. Ручак почиње тачно у 12 часова.
Обзиром на број чланова колектива, верујемо да ћете се у великом броју одазвати. Ручку могу да присуствују и они који нису чланови колектива.

Књига месеца

avanture nevaljale devojcice

Марио Варгас Љоса добитник је Нобелове награде за књижевност 2010. године. Авантуре неваљале девојчице свакако је једно од његових најбољих дела.

Read more: Књига месеца у школској библиотеци

Правилници/Школска акта

akta4

Школска акта и правилнике можете пронаћи овде...

 

Read more: Школска акта и правилници

Ванредно школовање

sam-9
Ванредно школовање

На ванредно шкпловање могу се уписати кандидати старији од 17. година. 

Read more: Ванредно школовање