Средња школа "Светозар Милетић", Нови Сад

Знање је капитал!

sren


До блокаде рачуна је, да подсетим, дошло још 23. јануара ове године, због неизмирених обавеза према извођачу радова на реконструкцији фасаде школске зграде у Улици Народних хероја број 7.

Пошто су му, претходно, уплаћена средства која је обезбедила Влада Војводине, извођач тих радова је у четвртак, 26. децембра, Привредном суду у Новом Саду поднео поднесак са предлогом да се са рачуна школе скине блокада. Суд је тај предлог прихватио и рачун је деблокиран, чиме су створени услови за наставак нормалног рада школе.
Влада Војводине је, иначе, једини државни орган који је показао разумевање за проблеме са којима смо се, током протеклих месеци, суочавали. Подсећамо да смо се, у више наврата, за помоћ обраћали и градским властима, али одјека, нажалост, није било.
У решавању наших проблема, изузетно пуно нам је значила и подршка укупне новосадске јавности, медија и других институција и појединаца. Сада, када је један мучан период из нас, свима на тој подршци најтоплије захваљујемо.

Директор СШ „Светозар Милетић“
Небојша Булатовић

Књига месеца

avanture nevaljale devojcice

Марио Варгас Љоса добитник је Нобелове награде за књижевност 2010. године. Авантуре неваљале девојчице свакако је једно од његових најбољих дела.

Read more: Књига месеца у школској библиотеци

Правилници/Школска акта

akta4

Школска акта и правилнике можете пронаћи овде...

 

Read more: Школска акта и правилници

Ванредно школовање

sam-9
Ванредно школовање

На ванредно шкпловање могу се уписати кандидати старији од 17. година. 

Read more: Ванредно школовање