Средња школа "Светозар Милетић", Нови Сад

Знање је капитал!

sren

У полуфиналу наша школа је победила Исидорину гимназију, пласирала се у финале и победила Јовину гиманзију. Тиме су наше екипе обезбедиле учешће на окружном такмичењу које ће се одржати у Врбасу.

На окружном такмичењу у Врбасу, наше одбојкашице су победиле гимназију из Бачке Паланке, гимназију из Врбаса и Јовину гимназију. Тиме су се пласирале на међуокружно такмичење које ће се одржати у Новом Саду. За пролаз на републичко такмичење бориће се екипе из Београда, Панчева, Зрењанина и наша школа.

Састав женске екипе под вођством професора Владимира Алексића:

Гала Кострешевић, Илијана Бјелајац, Сара Јовичић, Долорес Копрен, Милица Поповић, Јована Машић, Милица Гверо, Татјана Нинић, Јована Смиљанић, Милица Ничић, Клаудиа Белић и координатор екипе Маша Кондић.

zenska ekipa

Мушка одбојкашка екипа се пласирала на државно првенство.

Састав мушке екипе под вођством професора Радомира Старовића:

Игор Нинић, Бојан Бобић, Марко Бабаљ, Дејан Шкорић, Немања Поробић, Лука Лалић, Давид Мехић, Стеван Симић, Јован Живановић, Милош Томашевић, Иван Давидовић, Небојша Костандинидис, Владимир Војводић, Бојан Црепуља, Младен Поповић.

muska ekipa

Књига месеца

avanture nevaljale devojcice

Марио Варгас Љоса добитник је Нобелове награде за књижевност 2010. године. Авантуре неваљале девојчице свакако је једно од његових најбољих дела.

Read more: Књига месеца у школској библиотеци

Правилници/Школска акта

akta4

Школска акта и правилнике можете пронаћи овде...

 

Read more: Школска акта и правилници

Ванредно школовање

sam-9
Ванредно школовање

На ванредно шкпловање могу се уписати кандидати старији од 17. година. 

Read more: Ванредно школовање